> Proizvodi > RFID > Servis >

RFID Servis

Sveobuhvatna RFID fizička osnova uključuje hardver, softver, usluge i upravljanje programom. Naši RFID Servisi pružaju sveobuhvatno znanje, veštine i iskustvo koji će osigurati Vašu uspešnu implementaciju lanca snabdevanja opremljenog RFID sistemom. Tyco ADT Security Servisi i Sensormatic poslovni tim omogućavaju pun krug usluga, od dizajniranja, preko razvoja i dalje podrške.

RFID dizajn

Fokus na RFID dizajn predstavlja prvu, osnovnu fazu u postizanju efikasne implementacije. Servisi koji podržavaju ovaj osnovni faktor uspeha daju sigurnost da su programi jasno definisani, izvori precizno primenjeni, i da se ROI projekat dobro razumeo. Naš portfolio servisa za RFID dizajn obuhvata:

RFID Strateško planiranje
RFID Arhitekturu
RFID snimanje terena
Testiranje performanse proizvoda
Razvoj Proizvoda po narudžini
Integracije Proizvoda drugih proizvođači
Usluge obrazovanja

RFID razvoj

RFID razvoj zahteva angažovanje velikog broja izvora od strane mušterije i od strane onoga koji nudi rešenje. Mi spajamo sve komponente RFID rešenja, uključujući i proizvode drugih proizvođača. Kompletno RFID rešenje se prvenstveno izvodi i testira na našem objektu pre konačne implementacije na Vaš objekat. Često, ovaj posao počinje u našoj laboratoriji za testiranje RFID usaglašenosti, gde testiramo različita rešenja za očitavanje nasuprot brojnim zahtevima, i nakon toga preporučujemo najbolja mesta za nalepnicu, kako bismo opravdali dogovor sa prodavcem. Naši specifični servisi za razvoj uključuju:

Laboratorijsko Testiranje
Usaglašenosti
Tehničku Konsultaciju
Analize operativnih procesa
Servise za obuku kupaca
Instalaciju proizvoda, testiranje i podešavanje Upravljanje projektom
Interfejse prozvoda drugih proizvođača

Brošure

Novosti
Novine u Sensormatic-u...

Kontakt

Telefon: +381 11 319 34 08
Site:
www.sensormatic.rs
Email:
office@koving.com
Adresa:  Jurija Gagarina 34, 11070 Beograd, Srbija