> Proizvodi > RFID > RFID Razvojni program >

RFID Razvojni program

U današnje vreme nijedna kompanija nije u mogućnosti da pruži kompletno RFID rešenje za lanac snabdevanja. Bavljenje kompleksnim poslovima zahteva tim snabdevača tehnologijom koji harmonično posluju sa predanim korisnicima tehnologije. Osnovne sposobnosti su neophodne svakom od tri RFID glavna sloja - fizička osnova, integracija informacione tehnologije i proces poslovnog inženjeringa - koje zajedno pružaju mogućnosti harmoničnog tima.

Sa više od 20 godina iskustva u RFID-u, usresredili smo se na to da nas Sensormatic RFID portfolio učini liderom u razvoju i primeni inovativnih rešenja za fizičku osnovu RFID-a. Na taj način, želimo da olakšamo drugim kompanijama da rade sa nama i da njihova rešenja RFID komponenti rade sa našim.

Mi smo se već svrstali među ključne kompanije za koje verujemo da mogu omogućiti suštinsku RFID sposobnost koja je neophodna za uspešnu RFID implementaciju. Među našim glavnim partnerima su:

Intel
CapGemini
OatSystem
Manhattan Assocciates
Associates Printronix
GlobeRanger

Pozivamo i druge kvalifikovane firme da nas kontaktiraju u vezi zajedničkog poslovanja kroz naš RFID Razvojni Program. Kao član ovog programa, imaćete potpun pristup našem Sensormatic RFID portfoliju kao i izvorima za razvoj. Takođe ćemo omogućiti potpunu obuku i tehničku podršku.Još nešto, imaćete dodeljenog stručnjaka za RFID poslovni razvoj koji će pružiti pomoć pri koordinaciji naših i vaših izvora, i zajedno sa vama, razviti plan kapitalizacije naših uloženih napora u zajednički razvoj.

Ako Vam ovakav pristup odgovara, popunite naš online formular RFID Select Partners Program profile.

Mi ne nastojimo da imamo najviše partnera, već samo najbolje.

" Pomoću Sensormatic iREAD RFID platforme, početni razvoj je bio lakši nego inače a tekući radni troškovi su niži. Kada tome dodamo i sve druge beneficije, očekujemo da će pomoći dosta bržem kretanju ka pozitivnom ROI - u."

Brošure

Novosti
Novine u Sensormatic-u...

Kontakt

Telefon: +381 11 319 34 08
Site:
www.sensormatic.rs
Email:
office@koving.com
Adresa:  Jurija Gagarina 34, 11070 Beograd, Srbija