> Proizvodi > Smart EAS > Overhead People Counting >

Overhead People Counting


Overhead People Counting

Za prodavce, brojanje posetilaca koji ulaze u njihove prodajne objekte omogućava bolji uvid u celokupnu produktivnost. Upoređujući broj posetilaca s brojem obavljenih prodaja prodavci mogu izračunati stopu prodaje kao i odnos posetilaca i obavljenih prodaja.Stopa prodaje (conversion rate) je korisna u proceni produktivnosti prodajnih jedinica širom prodajnih lanca i može pomoći u pravljenju strategije i zadavanju ciljeva za povećanje prodaje.

Sensormatic Overhead People Counting rešenje koristi male, nenametljive infra crvene senzore uzdignute od 2,5 do 4,3 metra iznad ulaza u prodajnnom objektu. Rešenje su nudi ili samostalno ili kao nadogradnja alarmnom sistemu. Overhead People Counting odgovara svakom tipu prodajnih objekata uz maksimalnu fleksibilnost i estetski dojam. Pokrivanje širokih ulaza/izlaza.

Pokriva ulaze/izlaze širine do 10m sa više senzora. Estetski prikladan. Prikladan za sve staklene ili lučne ulaze.

Koristi UltraLink platformu. Nudi rešenje koje se lako kombinuje sa SmartEAS Alarm Management sistemom. Pouzdani i tačni podaci.

Snima podatke o brojanju posetilaca s velikom preciznoću. Pomaže prodavcima da optimizuju raspored osoblja. Omogućava povratne informacije o efikasnosti marketinga.

Tehničke karakteristike

Brošure

Novosti
Novine u Sensormatic-u...

Kontakt

Telefon: +381 11 319 34 08
Site:
www.sensormatic.rs
Email:
office@koving.com
Adresa:  Jurija Gagarina 34, 11070 Beograd, Srbija