O Sensormatic-u

Priča o Sensormatic-u

img

Sistemi za zaštitu robe od krađe danas predstavljaju neizostavni deo filozofije savremenog poslovanja i kulture prodaje.

Sensormatic brend kao apsolutni lider u proizvodnji elektronskih sigurnosnih sistema, omogućava savremeni dizajn i nenametljivo se uklapa u svaki vid enterijera. Obezbeđuje najviši nivo zaštite robe, imovine i ljudi.

Na osnovu istraživanja sprovedenog među velikim brojem korisnika Sensormatic elektronskih sigurnosnih sistema, utvrđene su dve primarne prednosti koje ovi sistemi poseduju,a to su: širok asortiman različitih sistema detekcije i maksimalna detekcija bez lažnih alarma.

Kako bi svojim klijentima izašao u susret da maksimalno iskoriste uložene investicije u EAS sisteme, Sensormatic je ponudio Smart EAS koji predstavlja integrativno rešenje o brojanju posetilaca, funkcionalnosti antena, deaktivaciji nalepnica i elektronskih skidača tagova i ostale opreme. Ova rešenja pružaju brze, i pouzdane informacije onim korisnicima koji žele da spreče gubitke i obezbede efikasniji rad svojih maloprodajnih objekata.

Sensormatic RFID servisna podrška pruža sveobuhvatno znanje, veštine i iskustvo koji osiguravaju uspešnu implementaciju lanca snabdevanja opremljenog RFID sistemom. RFID rešenje obezbeđuje dnevni popis, trenutno stanje zaliha u maloprodaji, kao i permanentno praćenje proizvoda od samog procesa proizvodnje pa sve do prodaje.

Kako se potrebe sve zahtevnijih korisnika veoma brzo razvijaju, misija Sensormatic-a je da uvek pronalazi nova rešenja i bolje načine kako bi konstantno izlazio u susret svojim klijentima.

Brošure

Novosti
Novine u Sensormatic-u...

Kontakt

Telefon: +381 11 319 34 08
Site:
www.sensormatic.rs
Email:
office@koving.com
Adresa:  Jurija Gagarina 34, 11070 Beograd, Srbija