> Proizvodi > EAS >

Sistemi za zaštitu robe od krađe (EAS)

Sensormatic sistemi za zaštitu robe od krađe (EAS) su dizajnirani tako da spreče mogućnost krađe robe i prodavcima time ostvaruju veliku dobit u povećavanju profita i prometa robe. Naš EAS sistem je planiran i pravljen sa izuzetnim detekcionim i deaktivacionim performansama. Dugotrajan je, lako upotrebljiv i estetski primenjiv u svakom enterijeru. Jedno od naših nekoliko rešenja jeste i Ultra•Max acousto-magnetic  tehnološka inovacija, koja prodavcima ne daje doživljaj lažnih alarma.

Sistemi detekcije
Vidni diskretni, Ultra Max uređaji za zaštitu robe od krađe su rešenja, koja obezbeđuju fleksibilan izbor između tradicionalnih i stilskih antena na izlazima i pružaju naprednu obradu signala (DPS).
Nalepnice
Pristupačne EAS nalepnice su, kao savršen dodatak, na raspolaganju u okviru širokog izbora i nude rešenja za različite primene u maloprodajnim objektima, od kozmetike, knjiga, hrane pa sve do specijalno dizajniranih nalepnica koje su otporne na mikrotalase.
Deaktivatori nalepnica
Na raspolaganju je širok izbor modela, uključujući inovacije kao što su portalni uređaj, stone jedinice, ravna postolja koja služe za pouzdanu deaktivaciju nalepnica.
Hard Tagovi
Nude vrhunsko rešenje u ispunjavanju zahteva za malim, laganim i ponovo upotrebljivim tagom. Prednosti hard tagova jesu:  jednostavnost korišćenja, otpornost na kidanje, mogućnost postavljanja na različite vrste odeće, minimizirajući mogućnost njenog oštećenja čak i kod najfinijih odevnih predmeta.
Hard Tag skidač
Električni ili manuelni, deaktivatori lako skidaju EAS hard tagove sa robe, dok prodavcima pružaju komunikaciju sa spoljnim uređajima poput POS i RFID uređaja.

Brošure

Novosti
Novine u Sensormatic-u...

Kontakt

Telefon: +381 11 319 34 08
Site:
www.sensormatic.rs
Email:
office@koving.com
Adresa:  Jurija Gagarina 34, 11070 Beograd, Srbija