> Proizvodi > EAS > Deaktivatori nalepnica

Deaktivatori nalepnica

Sensormatic deaktivatori su jednostavni za korišćenje, projektovani tako da pomognu prodavcima da uvećaju efikasnost zaposlenog na kasi tako što omogućavaju brži protok kupaca kroz prolaz za proveru. Naš inovativni logistički softver uvećava produktivnost kroz integrisana rešenja kako bi zadovoljio sve zahteve okruženja dela prodajnog objekta u kojem se vrši dvoplanska brzina skeniranja. Ovim su rešeni najveći propusti usled kojih se greškom uključuje alarm, što izaziva zastrašivanje mušterija, kao i ometanje rada mesta za proveru (sistema detekcije na tom mestu) dok osoblje radnje reaguje na lažnu uzbunu.

Sa električnim napajanjem ili bez njega, naši deaktivatori su dizajnirani u dva osnovna modela:

(1) daljinski, koji emituje polje koje deaktivira nalepnice na različitim visinama iznad površine uređaja i koji služe za prikrivenu deaktivaciju;

(2) aktni, koji zahtevaju da nalepnica dođe u dodir s površinom deaktivacionog peda.

Scan Max Pro Familija
Sensormatic deaktivatori dizajnirani u dva osnovna modela: daljinski i kontaktni. Daljinski emituje polje koje deaktivira nalepnice na nekoliko metara od površine uređaja, služe za prikrivenu deaktivaciju. Kontaktni deaktivatori zahtevaju da nalepnica dođe u kontakt sa površinom peda.
Ostali deaktivatori i aktivatori
Sensormatic nudi širok spektar deaktivatora i aktivatora, kao i aplikacionih uređaja.

Brošure

Novosti
Novine u Sensormatic-u...

Kontakt

Telefon: +381 11 319 34 08
Site:
www.sensormatic.rs
Email:
office@koving.com
Adresa:  Jurija Gagarina 34, 11070 Beograd, Srbija